dimecres, 12 de febrer del 2014

Kamakura

Avui ens hem aixecat a les 8 per anar a les afores de Tokyo.
Hem agafat un ticket especial per 1400¥ per anar fins a Kamakura.
Entre una cosa i una altra hem trigat més de dues hores.
Primer de tot hem parat a Enoshima, una petita illa a la que es pot arribar fàcilment a peu. Allà hi havia una muntanyeta amb algun temple i les vistes del mar eren molt boniques.
Després hem anat a dinar a un restaurant que semblava el més popular de la zona perquè hem hagut de fer cua per entrar. Però hem menjat com gordes uns bols amb arròs, tempura, gambes, pop, algues i uns peixets petitons i blancs. Era tan gran que hem deixat la meitat!!
Llavors hem agafat el tren cap a Kamakura, i hem anat a veure el Buda gegant (Daibutsu). He pogut entrar dins i estava ple de nois d'institut que suposo que estaven d'excursió. M'he oblidat de fer-me una foto davant del Buda perquè estaven les classes d'aquests nens fent-se fotos i no deixaven espai.

Res més interessant avui. Hem sopat un gyudon (bol d'arròs amb carn de vedella) al Yoshinoya (un restaurant de menjar ràpid, sexy perquè és en plan japonès) i després hem anat al Don Quijote d'Asakusa, que és una botiga de 4 plantes on venen bàsicament de tot.
En arribar a l'hotel m'he dutxat (la banyera és fantàstica) i ara anirem a dormir aviat.

Ala. Besis from Tokyo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta alguna coseta :3