dijous, 27 de març del 2014

Sushi, presons i un cavall

Ahir plovia molt. Tant que l'internet de la resi no funcionava bé. Però tampoc passa res perquè no vaig necessitar-lo massa.
A les 12 del migdia havíem quedat per anar a menjar sushi a un restaurant genial de kaitensushi (aquells que tenen platets de sushi voltant en una cinta) que ens agrada molt i està molt molt molt bé de preu (100 iens cada plat, que porta normalment dues peces de sushi). Es diu Kurazushi.
La cosa és que érem 5, però una no baixava mai, i quan la van anar a picar a la porta resulta que s'havia adormit. Mentrestant vam reclutar dues noies més. Al cap de dues hores vam poder trucar el taxi (plovia molt i el restaurant estava a mínim 15 minuts caminant). A la zona on vivim hi ha dos restaurants d'aquests, i quan vam preguntar a la tutora de la resi com indicar al taxista com arribar allà, ens va dir que estava prop de x lloc, però sembla ser que no és ben bé així perquè el nostre taxi va anar en direcció contrària, i sort que una de les noies amb les que anava tenia internet al mòbil perquè sinó ens hauríem perdut ves a saber on... Vam haver de trucar als de l'altre taxi perquè anessin al restaurant on érem (que va resultar ser al que no volíem anar).
Al final va anar tot molt bé, ens vam posar molt gordos. Jo vaig menjar 11 plats, contant un de postres. I li vam ensenyar a dir "eres gorda" i altres coses agradables a la noia eslovaca.
Lo bo d'aquest restaurant és que tenen sushis molt raros: per exemple, el d'hamburguesa, o els de gamba o salmó amb formatge gratinat (que encara que no m'agradi el formatge, estan boníssims). També pots demanar els plats que tu vulguis amb una tablet que tenen instal·lada a dalt, i te'ls porten per una altra cinta. I quan acabes de menjar, tires els plats a un forat i cada 5 plats, apareix a la tablet un vídeo que és com un minijoc, on pot ser que guanyis o que perdis, però tu no el controles; si guanyes, et cau una boleta amb un regalet dins, que normalment és un penjoll de mòbil amb una figureta de sushi, però ara tenen coses del Detectiu Conan >__< a mi em va tocar un accessori pel cable dels auriculars del comunicador de la Lliga de Detectius Júnior XD

Quan vam tornar a la resi, aquest cop caminant perquè gairebé no plovia, vam conèixer un dels nous estudiants de la Ryukoku.
Després vam decidir anar a un bar a la nit. Al final vam acabar anant a un que està ambientat com en una presó, les taules estan com en cel·les, i que de tant en tant fan una mena d'espectacle en què apaguen els llums i surten actors que t'espanten. I les begudes te les serveixen amb gots que semblen pots de laboratori. Pagues un preu i durant dues hores pots beure tant com vulguis. Vaig menjar també unes aletes de pollo picants que es deien "ungles de Freddie" xD





Va ser divertit, però només ens vam estar fins les 12:30. Després vam tornar a la resi i ens vam estar tota la nit al 2n pis fent l'imbècil. Jo al final he anat a dormir a les 5:30 del matí, i no sé què van acabar fent els altres xD


1 comentari:

  1. Marta, m'has de portar al restaurant de detectiu conan. T^T Jo també vull!!!!

    ResponElimina

Comenta alguna coseta :3